İŞ İLANI DETAYI

Kuruluşu 1986 dan beri farklı sektörlere yönelik ürünlerin üretimiyle faaliyet gösteren firmamızOstim deki fabrikasında oteller, misafirhaneler, hastanelere yönelik öze üretim logolu, tek kullanımlık hijyen ve kişisel bakım ürünlerinin üretim ve satışını yapmaktadırBirden fazla üretim bölümünü barındıran entegre üretim tesisimizde otel terliği gibi ürünlerde çalışmak üzere dikiş ve reçme bilen makinacılar alınacaktır.Çalışma gün ve saatleri Pazartesi-Cumartesi 08:30 - 18:00 arasıdırGünlük iki tane yarım saat çay molası, bir saatlik yemek molası vardır.Bütün görüşmeler fabrikamızda yapılacaktır, telefon ile bilgi verilememektedir.


Tekstile ait bölümlerimiz olan LaminasyonYapıştırma, Kesim, Dikim, Baskı ve Paketleme bölümlerinde daha önceden deneyim sahibi olanların veya deneyim kazanmak isteyenlerin başvurmaları rica olunur. Adayların genel özellikleri;-Dikiş, reçme, biye makinası bilen,-El becerisi yüksek ve hızlı,-Seri ve titiz çalışabilen, çalışkan,-Bulunduğu çalışma ortamının genel tertip, düzen ve iş güvenliği kurallarını uygulayabilen.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder