İŞ İLANI DETAYI

Panel çit üretimi alanında faaliyet gösteren firmamız için, 20 ve üzeri yaş En az lisans mezunu Kadın - ErkekÜretimi belli bir plan oluşturarak sürekliliğini sağlayacak, üretimin sipariş doğrultusunda doğru ilerlemesini sağlayacak, konusunda tercihen en az 5 yıl deneyimli çalışma arkadaşı alınacaktırYemek var, Servis vardır Çalışma gün ve saatlerimiz 08:30-18:00 şeklindedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıResim ve proje okuyup doğru yorumlayabilen,Kaynaklı üretim teknikleri konusunda bilgi sahibiPlanlama becerisine sahipTakım çalışmasını benimsemiş


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 24- -35 (7.10.2000 - 16.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KOZLUK MAH. KOZLUK CAD. NO:87 SAKARYA MERKEZ SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , GEYVE , HENDEK , KARASU , KAYNARCA , SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , KOCAALİ , PAMUKOVA , TARAKLI , FERİZLİ , KARAPÜRÇEK , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AYŞE NUR GÜVEN Ünvan : MUHASEBE Telefon : 905304344974 E-posta : bilgi@guvencit.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905304344974
bilgi@guvencit.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder