İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelere, liselere, meslek yüksek okullarına, firmalara eğitim setleri, deney setleri üreten aynı zamanda savunma sanayine, sağlık sektörüne ve firmalara özel proje cihazları üretimini yapan işyerinde ççalıştırılmak üzere makine teknisyeni alınacaktır.Aramıza katılacak çalışma arkadaşımız ekip çalışması için uygun olmalıdır.İletişim becerileri yüksek ve analitik düşünme kabiliyetine sahip olmalıdır.Seyahat engeli olmamalıdır ve B ehliyetine sahip olmalıdır.Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmalıdır.Kendini geliştirmeye açık olmadır.Uzun soluklu bizimle çalışmak isteyen ekip arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.


Analitik Düşünebilme, Takım Çalışmasımakine teknisyeni


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİ SAN. SİTESİ 44. SOKAK 4.KAPIDAN GİRİNCE SAĞ TARAFTA AYDINLAR METALİN ÜST TARAFI BALIKESİR MERKEZ BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BALIKESİR MERKEZ , ALTIEYLÜL , KARESİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İPEK KESER Ünvan : Telefon : 905301851864 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301851864

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder