İŞ İLANI DETAYI

Çağ Un Sanayi ve TicA.Ş.bünyesinde faaliyet gösteren un fabrikamızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip 'Mekaniik Bakım Personeli' aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen meslek liselerinin torna, tesviye, motor bölümlerinden mezun,Tercihen fabrikaların bakım onarım birimlerinde çalışma tecrübesi bulunan,Tercihen kaynak, demir doğrama gibi işlere eli yatkınGıda işletmerinde hijyene özen gösterebilecekVardiyalı ve mesaili çalışmaya uygunDepartmanın görevlerini yerine getirebilecek fiziksel bir engeli bulunmayanYeniliklere açık ve öğrenmeye istekli bir kişiliğe sahip takım arkadaşları aramaktayız.Firmamızda servis ve yemek hizmeti bulunmaktadır.Arayarak da iletişime geçebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 3 KM KAYSERİ ASFALTI ÜZERİ / MUCUR KIRŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİÇEKDAĞI , KAMAN , KIRŞEHİR MERKEZ , MUCUR , AKPINAR , AKÇAKENT , BOZTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Ferhat ASLAN Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905453270040 E-posta : insankaynaklari@cagun.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
İlçe : Çiçekdağı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905453270040
insankaynaklari@cagun.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırşehir, Edmeg ÇİÇEKDAĞI veya Edmeg Kırşehir Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları