İŞ İLANI DETAYI

Kocaeli-Gebze de faaliyet gösteren ve İndüksiyon sistemleri üreten firmamızın Mekanik İmalat Müdürlüğü nde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Makine Teknik Ressamı ihtiyacımız vardır.


Lisans veya Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümünden mezun,SOLİD ve AUTOCAD proje çizim programı ile çalışmış ve en az 2 yıl deneyimi olan,MS Office programlarını aktif kullanabilen,Mesleğinde tecrübe ve deneyim sahibi,Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,Dinamik ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık.Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,B sınıfı Sürücü belgesi olan,Kocaeli  Gebze-Darıca-Çayırova-İzmit,Körfez güzergahlarında ikamet eden veya edebilecek olan adaylar İstanbul a servis imkanı bulunmamaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli Inductotherm İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder