İŞ İLANI DETAYI

Demir&Çelik ve Tarım Aletleri sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere Makine Mühendisi alınacaktır.- Çorlu içi servis imkanı vardır.- Çalışma Saatleri: 08:00-18:00, Hafta sonu çalışma yoktur.


İNTERNETTEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA TELEFON YOLUYLA FİRMA İLE İLETİŞİM KURMANIZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- (1.05.1999 - Erkek 25- (1.05.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VELIMESE OSB MAH. 6. YANYOL CAD. NO: 26 /1 ERGENE TEKİRDAĞ ERGENE TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇORLU İrtibat Bilgileri : İsim : BÜŞRANUR BİREL Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 902826736739 E-posta : muhasebe1@aysacmuhendislik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çorlu
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902826736739
muhasebe1@aysacmuhendislik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg ÇORLU veya Edmeg Tekirdağ Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder