İŞ İLANI DETAYI

KALMAKSAN KALDIRMA MAKİNALARI SANTİCA.ŞOlarak, Samsun Bafra fabrikamızda görevlendirilmek üzere Makine Mühendisi arıyoruz.


- Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun,- Kaldırma ve taşıma makineleri konusunda bilgi ve deneyime sahip,- Teknik resim okuma ve yorumlama becerisi olan,- Analitik düşünme yeteneğine sahip, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş,- Takım çalışmasına yatkın,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- Lazer Kesim makinası kullanabilen-Solid Works kullanabilenİş Tanımı:- Makine tasarımı ve üretim süreçlerinde aktif rol almak,- Ürün geliştirme çalışmalarına katılmak,- Teknik resimleri hazırlamak ve kontrol etmek,- Üretim süreçlerini takip etmek ve iyileştirme çalışmalarında bulunmak,- Kalite kontrol süreçlerini yönetmek ve raporlamak.KALMAKSAN KALDIRMA MAKİNALARI SAN. TİC. A.Ş. olarak, çalışanlarımıza kariyer gelişim fırsatları, dinamik bir çalışma ortamı ve rekabetçi bir ücret paketi sunuyoruz. Eğer siz de bu heyecan verici fırsatı değerlendirmek ve ekibimize katılmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder