İŞ İLANI DETAYI

Alfa Mühendislik firması olarak, Agdaş Gaz Dağıtım bünyesinde yetkili firmamızda çalışmak üzere, doğalgaz tesisatında gaz açım işlemleri yapabilecek, proje çizebilecek, tecrübeli çalışan mühendisimize destek olabilecek dinamik bir Makine Mühendisi veya Tekniker arıyoruzBu pozisyonda çalışacak personel, saha çalışmaları yürüterek doğalgaz tesisatlarının kurulumu ve bakımı ile ilgili süreçlerde aktif rol alacak.Çalışma saatlerimiz Pazartesi-Cumartesi 08.00-18.00Sadece Adapazarı İkameti adaylar değerlendirilecektir.Nitelikler;Makine mühendisi veya tekniker B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilenÖğrenim sürecinden sonra doğalgaz gaz açımı işlemleri yapabilecekÖğrenim sürecinden sonra doğalgaz tesisat projelerini çizip, gönderip onaylatabilecekYanındaki tecrübeli mühendisi asiste edebilecekGenç, dinamik ve iş öğrenmeye açık.Başvurular değerlendirilirken genç, dinamik ve öğrenmeye açık adaylar önceliklendirilecektir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (16.10.2002 - 18.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERKEZ MH MURAT SOĞANCIOĞLU CD NO7/2 ERENLER SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADAPAZARI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Sümeyye TAŞAR Ünvan : ön muhasebe sorumlusu Telefon : 905551675454 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Erenler
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905551675454

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Erenler veya Edmeg Sakarya Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder