İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIGÖREV TANIMI:Üretim süreçlerini tanıma ve süreçlerle ilgili çalışmalar yürütme.İmalat yöntemleri hakkında bilgi sahibi olma ve bu bilgileri uygulama.Üretim sistemleri ve hattı düzenlerini analiz edebilme ve yorumlayabilme.Saha çalışmasına katılım isteği ve istekliliği.Farklı disiplinler arasında iş birliği kurabilme.Yeşil Mutabakat süreçlerine hakim olma Sera Gazı Emisyonu, Yeşil Finansman vb..Dijital dönüşüm ve teknolojik yenilikler hakkında bilgi sahibi olma Yapay Zeka, Endüstri 4.0 vb..Yalın üretim tekniklerini yönetme becerisi.Proje yönetimi ve planlama becerisine sahip olma.· Kalite yönetim sistemleri ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 14064 vbKonusunda bilgili ve süreçlerde aktif rol alabilen.· Raporlama ve analiz becerilerinin güçlü olması.


ARANAN NİTELİKLER:Eğitim: Üniversitelerin Makine Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun.Deneyim: Mesleğinde 1-2 yıl deneyim sahibi.Yazılım Bilgisi:MS Office programlarını Word, Excel, PowerPoint, Office 365, Outlook, Teams iyi derecede kullanabilen.Veri tabanı programları SQL, Power BI vb. kullanabilen ve verileri analiz edebilen.Kişisel Beceriler:Sistemli ve düzenli çalışma alışkanlığına sahip.Pratik ve analitik düşünme yeteneği gelişmiş.Teknik ve idari yönetim yetkinliği.Ekip çalışmasına yatkın, güçlü iletişim ve stres yönetimi becerilerine sahip.Analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerine sahip, aksiyon odaklı çalışma.İyi organize olmuş, güçlü takım çalışması ve bağlılık.Firmamızda sigara içme kültürü-kuralı var .Tüzel kişiliğe sahip, kamu kurumu niteliğindeki bir kuruluşta çalıştırılmak üzere makine mühendisi arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORTA MAH. ÇEŞME MEYDANI CAD. ÇEŞME MEYDANI İŞ MERKEZİ NO:96 DAİRE:1 KAT:1 ADAPAZARI SAKARYA ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GAMZE YENİ DEMİRTAŞ Ünvan : İŞ VE MESLEK DANIŞMANI Telefon : 905330343354 E-posta : bilgi@trdanismanlik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Adapazarı
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330343354
bilgi@trdanismanlik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Adapazarı veya Edmeg Sakarya Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder