İŞ İLANI DETAYI

Arifiye 1OSB’de faaliyet gösteren , dış mekan aydınlatma direkleri & armatürleri & ekipmanları üretimi yapan TOY PLASTİK ünvanlı firmamız;İlgili Mühendislik ya da ön lisans bölümlerinden mezun,Analitik Düşünebilen, Solidworks , Inventor programlarına Hakim,Aktif Üretim İçinde Kontrol Ve Planlama Yapabilecek,Cnc Makinelerin Üretim Kesim Planlarının Oluşturulması sağlayabilecek Eğitimler Verilecektir.,Gelen Siparişlerin Üretime Verilmesini sağlayabilecek,İş emri hazırlayabilecek,Eksik Malzemeleri Belirleyip Taleplerini Açabilecek,Gerekli Parçaların Tasarlanıp Teknik Çizimleri Oluşturabilecek,Ürün Planlarının Yapılmasını Ve Kontrol Edilmesini sağlayabilecek,Sevkiyatların Kontrolünü Takip Edebilecek,Sevkiyat Raporlarının Günlük Raporlanmasını Sunabilecek Çalışma Arkadaşı arıyoruz.> Yemek var, Servis varServis Güzergahıları: Orhan Camii-Yeni Camii ve Küpçüler Sapağı-FabrikaYazlık Kavşağı-Şeker Fabrikası-Agora AVM -Ramada Otel-Fabrika> Çalışma gün ve saatlerimiz 08:00-18:15> Başvurular firmaya yapılacaktır.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMAKİNE MÜHENDİSİ


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -35 (2.05.2003 - 3.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1. OSB 9. CADDE NO:16 ARİFİYE-SAKARYA ARİFİYE SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : SUDE HANIM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905301503500 E-posta : ik@toyaydinlatma.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301503500
ik@toyaydinlatma.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder