İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Makine, İmalat, Mekanik mühendisliği vbBölümlerinden birinden mezun olmak,· Fan veya İklimlendirme cihazları üretimi konusunda tecrübeli olmak tercih sebebidir,· En az 3 sene tasarım, imalat, proje,planlama veya konstrüksiyon konularından biri veya birkaçında tecrübeli,· 3 Boyutlu çizim ve imalat programlarına CAD/CAM hakim,· Tercihen İngilizce bilen,· İletişim becerisi ve takım çalışmalarına yatkın,· Askerlik ile ilişkisi olmayan erkek adaylar için· B sınıfı ehliyet sahibi, araç kullanabilen,· Seyahat engeli bulunmayan,Makine Mühendisleri alınacaktır.


Ar-Ge ve Üretim arasında teknik koordinasyonu sağlamak,· İmalatın imalat programına göre planlanması,· Üretim proseslerinin talimat, prosedür müşteri beklentisi ve kalite spektlerine uygun olarak üretim gerçekleşmesini sağlamak,· Sorumlu olduğu üretim birimindeki iş akışını koordine etmek,· Üretim proseslerinin hedeflenen saatlik adetlerini takip etmek ve raporlamak.· Liderlik ettiği üretim ekibinin koordinasyonunu sağlamak,· Mevcut ürün ve proseslerin iyileştirilmesi için gerekli faaliyetlere katkıda bulunmak· Sorumlu olduğu üretim birimindeki 5-S faaliyetlerini yönetmek.· Vardiya bazında üretim raporlarını hazırlamak.· Yeni operatörlerin oryantasyonlarını takip etmek,· IATF 16949, ISO 14001, ISO 27001 ve diğer yönetim sistemleri standart ve politikalar kapsamında temel gereksinimlerini uygulamak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARATEPE MAH. MERA SOK. NO:13 KARTEPE KOCAELİ KARATEPE KÖYÜ CUMHURİYET CAD. KARTEPE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : TUBA ERGİN Ünvan : Telefon : 905333860920 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905333860920

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder