İŞ İLANI DETAYI

Alternatif tedarikçiler için piyasa araştırması yapmak,Üretim için istenen kalitede malzeme üreten tedarikçi firmaları araştırmak,Tedarikçi firmalar arasında rekabet ortamı sağlamak,Tedarikçi firmaların kaydını tutmak , onaylı tedarikçi listesini hazırlamak ve güncellemek,Tedarikçilerin performanslarını takip etmek,İş emirleri doğrultusunda açılacak satın alma siparişlerinin miktarı, tedarikçisi ve hedef tarihini tespit etmek,İş ziyaretine gelen tedarikçiler ile görüşmek ve bilgilendirmek,Stok miktarlarının bilgisayar sisteminde güncel halde tutulmasını sağlamak,Ürün ve hizmetlerin firmamıza eksiksiz ve tam zamanında ulaşmasını sağlamak.TELEFONLA ARAYARAKTA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.Kırşehir den ve Mucur dan Servislerimiz bulunmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıAskerliğini yapmış,Kırşehir de ikamet eden yada edebilecek olan,İletişim becerileri yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı,Problem çözme yeteneği kuvvetli, analitik düşünebilen,Sorumluluk alanlarıyla ilgili diğer bölümlerle koordineli ve planlı çalışabilen,Microsoft yazılımlarını iyi derecede kullanabilen,Tercihen kaynak planlaması CANİAS ERP programı kullanmayı bilen,Seyahat engeli olmayan,En az B sınıfı ehliyeti olan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
İlçe : Mucur
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırşehir, Edmeg Mucur veya Edmeg Kırşehir Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları