İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, tercihen benzer bir pozisyonda en az 2-3 yıl deneyim sahibi makine mühendisliği prensipleri, uygulamaları ve standartları konusunda bilgi sahibi makine bakım ve üretim alanında bilgi ve tecrübe sahibi, ekip çalışmasına yatkın ve liderlik vasıflarına sahip ,proje yönetimi becerileri ,yenilikçi ve sürekli öğrenmeye açık, 30-35 yaş aralığında makine mühendisi aranmakatdır.


Makine ve ekipmanların tasarımı, geliştirilmesi ve test edilmesiÜretim süreçlerinin iyileştirilmesi ve verimliliğin artırılmasıTeknik çizimlerin oluşturulması ve modelleme çalışmalarının yürütülmesiTedarikçilerle iletişim kurulması ve malzeme seçimi süreçlerinin yürütülmesiYenilikçi çözümler geliştirilmesi ve mühendislik teknolojilerinin takip edilmesiüretim sürecini takip ve raporlama edebilenmalzeme tedarik ve sevkiyat konularında planma yapması


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karaman
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karaman Geneli İş İlanları