İŞ İLANI DETAYI

DEMİRYOLU MAKASI ÜRETEN MZA DEMİRYOLU MALZFİRMASI, MAKİNE MÜHENDİSİ 2 KİŞİ ARIYOR.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin Makine Mühendisliği Bölümünden mezun,Ms Office ve Autocad programlarını etkin kullanabilen,Yoğun çalışma temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,İletişim becerisi güçlü, Çalışma ortamındaki tüm disiplinlerle beraber takım çalışmasına yatkın, analitik düşünme yetkisi olan, sorumluluk sahibi ve disiplinli,Erkek adaylar için, askerlikle ilişkisi olmayan,B sınıfı ehliyeti olan,İSG Kurallarına hakim, kurallara uyum sağlayabilecek personel ihtiyacımız vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZOBRAN KÖYÜ HAMZALAR MAH. ORG. SAN. KAVŞAĞI NO:11 KARABÜK MERKEZ KARABÜK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EFLANİ , ESKİPAZAR , KARABÜK MERKEZ , OVACIK/KARABÜK , SAFRANBOLU , YENİCE/KARABÜK İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Yavuz TÜRKMENLİ Ünvan : FİRMA YETKİLİSİ Telefon : 903704422353 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karabük
İlçe : Karabük Merkez
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903704422353

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Karabük ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Karabük, Edmeg Karabük Merkez veya Edmeg Karabük Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Karabük ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karabük Geneli İş İlanları