İŞ İLANI DETAYI

A Tipi Muayene Kuruluşu ve Onaylanmış Kuruluş olan firmamızın bünyesinde İZMİR lokasyonu için Periyodik Kontrol, CE Ürün Belgelendirme, Laboratuvar Testleri hizmetleri kapsamında, uygunluk değerlendirme faaliyetlerinde görevlendirilmek üzerek sektörel tecrübesi olan veya yetiştirilmek üzere teknik departmanında istihdam gerçekleştirilecektir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması Ürün Belgelendirme CE, İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrolü, Ölçüm Test LVD Testi, EMC Testi konularında denetleme ve belgelendirme faaliyeti gerçekleştiren firmamızın bünyesinde görevlendirilmek üzere;Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,Tercihen periyodik Kontrol veya Makine gibi konularda deneyimi olan,Denetim öncesi ve sonrasında firmadan alınması gereken evrakların takibinin yapılması ve CRM sistemine yüklenerek arşivlenmesi,Denetime giden muayene personelleri ile irtibat sağlanması,Teknik yöneticinin kontrol ettiği form ve raporların dosya ve arşivlenmesi,Muayene personellerinin eğitim, adaylık, gözlem süreçlerinin takip edilmesi ve dosyalarının hazırlanması,Teknik Yönetici tarafından kendisine verilen periyodik kontroller ile ilgili taslak formların ilgili yönetmelik, standart, prosedür ve talimatlara uygun hazırlanması,Dış kaynaklı dokümanların ve yasal şartların takibini yapmak ve Teknik Yöneticiyi bilgilendirmek,Personel istihdamı gerçekleştirilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (5.11.2004 - 8.10.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAZIM DİRİK MAH. 372/7 SOK NO:8 BORNOVA İZMİR BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KADER BİÇER Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905494861120 E-posta : kader.bicer@femko.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905494861120
kader.bicer@femko.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder