İŞ İLANI DETAYI

A Tipi Muayene Kuruluşu olan firmamızın bünyesinde İzmir lokasyonu için “Periyodik Kontrol, CE Ürün Belgelendirme, Laboratuvar Test” hizmetleri kapsamında, uygunluk değerlendirme faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere sektörel tecrübesi olan teknik departmanında istihdam gerçekleştirilecektir.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÜrün Belgelendirme CE, İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrolü, Ölçüm Test LVD, EMC konularında denetleme ve belgelendirme faaliyeti gerçekleştiren firmamızın bünyesinde makine emniyet yönetmeliği kapsamında teknik yönetici vasfında görevlendirilmek üzere;Üniversitelerin Mühendislik veya Teknoloji Fakültesinden mezun Makine Mühendisi,Periyodik Kontrol veya Makine gibi konularda deneyimi olan,İş ekipmanları kaldırma-iletme ekipmanları, basınçlı kaplar ve kazanlar vb. alanlarında deneyimli Muayene Personeli geçmişi olan,Tercihen Ekipnet kalıcı kayıt numarası olan,Teknik ölçüm ve muayene alanında uzun süreli kariyer hedefi olan,Uygunluk Değerlendirme konusunda tecrübeli,CE Ürün belgelendirme konusunda tecrübeli,Tercihen İngilizce bilen,Yurt içi ve dışı seyahat engeli olmayan,Esnek çalışma saatlerine uygun,Aktif araç kullanabilen,Tercihen erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,Niteliklerde personel istihdamları gerçekleştirilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 26- -36 (2.07.1998 - 4.06.1988 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 26- -36 (2.07.1998 - 4.06.1988 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAZIM DİRİK MAH. 372/7 SOK NO:8 BORNOVA İZMİR BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KADER BİÇER Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905494861120 E-posta : kader.bicer@femko.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905494861120
kader.bicer@femko.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder