İŞ İLANI DETAYI

Milkotek Hommak firmasında çalışmak üzere aşağıdaki becerilere sahip Makine Mühendisi alımı yapılacaktır.


Analitik düşünme becerisi gelişmiş olmalıdır.Problem çözme yeteneğine sahip olmalıdır.Zaman yönetimi becerisi yüksek düzeyde olmalıdır.Ekip çalışmasına yatkın olmalıdır.Yaratıcı düşünme becerisi gelişmiş olmalıdır.Bilgisayar programlarına hakim olmalıdır.İkna becerileri olmalıdır.İnsanlarla iyi ilişkiler kurabilmelidir.Sorumluluk sahibi olmalıdır.Liderlik vasfı olmalıdır.Sayısal becerilere sahip olmalıdır.Matematik ve fizik gibi derslerde başarılı olmalıdır.Yenilikçi olmalıdır.Girişimci olmalıdır.İhtiyaçlara duyarlı olmalıdır.Teknolojik gelişmeleri takip etmelidir.Kendini ve başkalarını motive edebilmelidir.Fikirlerini başkalarına aktarabilmelidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 21- -45 (29.06.2003 - 31.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BALKAN CD. 48 SK. NO:27/1 TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TORBALI İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : şeyda hanım Ünvan : Telefon : 905395157744 E-posta : ik@milkotek.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905395157744
ik@milkotek.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg TORBALI veya Edmeg İzmir Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder