İŞ İLANI DETAYI

Airsys Klima,Telekom Sektöründe faaliyet gösteren Airsys Markası ile Satış ve Satış sonrası teknik hizmet vermektirBu kapsamda Ataşehir Merkez ofisimizde ISITMA SOĞUTMA SEKTÖRÜNDE çalışan TEKNİK SERVİSİMİZDE görev alacak makina mühendisleri istihdam edilecektir. 


Türkiye Geneli satışını yaptığımız Hassas Kontrollü ve Split Klimaların Anlaşmalı servislerimiz üzerinden montajlarının ve arızalarının giderilmesi ve takibini yapacak Elektrik&Elektronik Mühendisleri, Mekatronik Mühendisleri, Makine Mühendisleri,Servislerin hak edişlerini hazırlayabilecek,Mesleğinde en az 2-3 yıl tecrübeli Microsoft Ofis Programlarını kullanabilen,Erkek Adaylar için Askerlikle ilişkisi olmayan,Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen makina mühendisleri alınacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Airsys Klima Sanayi Ticaret A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!