İŞ İLANI DETAYI

Polymak Mühendislik olarak İstanbul ana merkez ofisimizle birlikte Bursa ve İzmir'de de şubelerimiz yer almaktadır.- Yurtdışı yazışmaları koordine etmek,- Mevcut müşterileri koruyarak, yeni müşteri kazanımı konusunda çaba sarfetmek,- Ürünlerin avantaj, üstünlük ve teknik özelliklerini analiz ederek ürün geliştirme stratejilerini oluşturmak,- Ziyaret ve satış raporlamalarının hazırlanması ve analizinden sorumlu olmak,- Satış ve tahsilat dengesini koruyacak şekilde satışlarını gerçekleştirmek işlemlerini yapacak eleman alınacaktır.


- İngilizce bilen, alanında en az 3 yıl deneyimli,teknik yanı kuvvetli Satış Sorumlusu alınacak olup, - Üniversitelerin tercihen Makina Mühendisliği bölümünden mezun,- Mekanik alt yapısı olan,- Tercihen kombi, doğalgaz, otomotiv sektörlerinde en az 3 yıl deneyimli- Aktif olarak müşteri ziyareti yapabilecek,- İngilizce bilen aktif yazışma,toplantı ve konuşma yapabilecek düzeyde, ikinci dil olarak tercihen Almanca bilen,- Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,- Sürücü ehliyetine sahip B tip,- Aktif şehir içi şehir dışı ziyaretler gerçekleştirebilecek seyahat sorunu bulunmayan,- Tercihen İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden,- İletişim becerileri yüksek,- Prezantabl adaylar değerlendirmeye alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (12.06.1999 - 17.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (12.06.1999 - 17.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESENŞEHİR MAH. ERYILMAZ SOK. NO:31/2 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : NURAY OKUMUŞ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905534278425 E-posta : ik@polymak.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905534278425
ik@polymak.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÜSKÜDAR veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.