İŞ İLANI DETAYI

Demoya gidilecek işletmeleri tespit etmek, İşletmelerin havalı alet kullanımına uygunluğunu ölçmek, eksikleri belirlemek ve bu eksiklertamamlanması için profesyonel önerilerde bulunmak, İşletmelerin havalı el aleti ihtiyaçlarını tespit etmek ve doğru aletleri önermek, İşletmelere açık ve etkili, yazılı fiyat tekliflerinde bulunmak, Yapılan işleri ve performansını, sözlü ve yazılı raporlar ile şirket yönetimine sunmak, Hali hazırda var olan ilişkileri korumak, geliştirmek ve yeni ilişkiler kurmak, OSAKA havalı el aletlerinin, rakiplerine göre avantajlarını ve dezavantajlarını belirlemek veürünler arası karşılaştırma yapmak, Yönetimi, müşteri ihtiyaçları, problemleri, pazar durumu, rakip aktiviteleri ve potansiyel yeniürünler hakkında, sözlü ve yazılı raporlarla bilgilendirmek.


Tercihen makine mühendisliği üzerine, mühendislik lisans diploması Hataları görme ve problem çözme becerisi, Müşteriler için çözüm üretme becerisi, İleri düzeyde yazılı ve sözlü iletişim becerisi, Tek başına ve grup içerisinde çalışma becerisi, Profesyonel ve etik kurallara uygun çalışma disiplini, Sürücü belgesine sahip olması ve sürüş tecrübesi bulunması, Şehir dışına çıkma engeli olmaması,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAĞLAR MAH. ÇEŞME CD. 23. SK. NO:4 BAĞCILAR-İSTANBUL BAĞCILAR İSTANBUL BAĞCILAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAYRAMPAŞA , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , ESENLER , BAŞAKŞEHİR , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : İLKNUR AMANSIZOGLU Ünvan : Telefon : 902122498639 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bayrampaşa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902122498639

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAYRAMPAŞA veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)