İŞ İLANI DETAYI

Yaksan Mekanik firmasında Doğalgaz iç kontrolü, doğalgaz açımı ve proje danışmanı olarak çalışacak Makine Mühendisi alımı yapılacaktırGörüşmeye gidilmeden önce randevu alınması gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeBaşvuracak adayların B Sınıfı ehliyetli, zetacad programı kullanmasını bilen, daha önce doğalgaz sektöründe çalışmış, aktif araç kullanabilmesi, esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilmesi saha da çalışabilecek fiziki ve bedensel yeterliliğe sahip olması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAĞLAR MAH.2758 SOK.NO:15/A/A MERKEZ ISPARTA ISPARTA MERKEZ ISPARTA ISPARTA MERKEZ ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ATABEY , EĞİRDİR , GELENDOST , ISPARTA MERKEZ , KEÇİBORLU , SENİRKENT , SÜTÇÜLER , ŞARKİKARAAĞAÇ , ULUBORLU , YALVAÇ , AKSU , GÖNEN/ISPARTA , YENİŞARBADEMLİ İrtibat Bilgileri : İsim : Caner Tokmak Ünvan : Telefon : 905380482766 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
İlçe : Atabey
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905380482766

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta, Edmeg ATABEY veya Edmeg Isparta Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder