İŞ İLANI DETAYI

Makina Satışında deneyimi olan, 20- 45 yaş aralığında, Seyahat Engeli olmayan, Aktif araç kullanabilen, Ofis Proğramlarına hakim, Dışarı firmamızı temsil edecek, Esnek çalışma saatlerine ayak uyduracak, Elektirik & Makina & Mekatronik Mühendisi yada Teknikeri, Takım çalışmasıya yatkın,Çalışma arkadaşları arıyoruz.


Makina Satışında deneyimi olan,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKÇEŞME MAH. GÜMÜŞLER BULVARI, NEŞET ÇAKIR CAD.NO :21 MERKEZEFENDİ /DENİZLİ MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ACIPAYAM , BULDAN , ÇAL , ÇAMELİ , ÇARDAK , ÇİVRİL , DENİZLİ MERKEZ , GÜNEY , KALE/DENİZLİ , SARAYKÖY , TAVAS , BABADAĞ , BEKİLLİ , HONAZ , SERİNHİSAR , PAMUKKALE , BAKLAN , BEYAĞAÇ , BOZKURT/DENİZLİ , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri : İsim : Personel Sorumlusu Ünvan : Telefon : 905011096933 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Acıpayam
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905011096933

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg ACIPAYAM veya Edmeg Denizli Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder