İŞ İLANI DETAYI

Balıkesir merkezde bulunan yapı denetim firmamızda kontrol mühendisi olarak çalışacak makine mühendisi alınacaktırEn az B grubu ehliyete sahip ve aktif araç kullananlar ve seyahate manisi olmayanlar tercih edilecektirSon bir yıl içerisinde Balıkesir ve ilçelerinde ikamet etmiş olmak şarttırMüracaat etmek isteyenlerin öncelikle ' imta.personel@gmail.com ' adresine cv lerini göndermelidirler.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESKİ KUYUMCULAR MAH.MİLLİ KUVVETLER CAD.NO:40/27 BALIKESİR/MERKEZ BALIKESİR MERKEZ BALIKESİR BALIKESİR MERKEZ BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BALIKESİR MERKEZ , BURHANİYE , EDREMİT/BALIKESİR , ALTIEYLÜL , KARESİ İrtibat Bilgileri : İsim : İLKER YILMAZ Ünvan : MİMAR Telefon : 905332859340 E-posta : imta.personel@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905332859340
imta.personel@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder