İŞ İLANI DETAYI

Ocean mac firmasının Aydın ve Batman illerinde bulunan üretim departmanımızda çalışmak üzere en az 2 yıl deneyimli, yurt dışı seyahat engeli olmayan, b sınıfı ehliyeti olan, makine bakım onarım alanında tecrübeli makine mühendisi alınacaktırBaşvuruların ik@oceanmec.com adresi üzerinden olması gerekir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübetercihen Solidworks kullanan, Teknik resim çizme , proje okuma ve yorumlama tecrübesi olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AYDIN MERKEZ AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BATMAN MERKEZ , BEŞİRİ , GERCÜŞ , KOZLUK , SASON , HASANKEYF İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ELİF HANIM Ünvan : Telefon : 902565773839 E-posta : ik@oceanmec.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902565773839
ik@oceanmec.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder