İŞ İLANI DETAYI

Döşemealtı Organize Sanayi Bölgesi 1.Kısımda , Demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız çeşitli tezgahlarda metal,sac işlemesi yapmaktadırÜniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, iletişim ve ifade yeteneği yüksek olan, istekli, heyecanlı, dinamik,proje tabanlı çalışan mühendis arayışımız mevcuttur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeDöşemealtı Organize Sanayi Bölgesi 1.Kısımda , Demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız çeşitli tezgahlarda metal,sac işlemesi yapmaktadır. Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, iletişim ve ifade yeteneği yüksek olan, istekli, heyecanlı, dinamik,proje tabanlı çalışan mühendis arayışımız mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 22- (25.04.2002 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1.KISIM ANTALYA BULVARI NO:11 DÖŞEMEALTI ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÖŞEMEALTI , KEPEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ayşe Sümbüloğlu Ünvan : Telefon : 902422581890 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Döşemealtı
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902422581890

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg DÖŞEMEALTI veya Edmeg Antalya Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder