İŞ İLANI DETAYI

Saray Keresteciler Sitesinde ve şantiyelerde görevlendirmek üzere 'Makina Mühendisleri' alınacaktırAdayların başvurularını cvbenim.com üzerinden takip etmeleri gerekir.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında deneyimli, Autodesk İnventörü iyi derecede bilmeleri Makina imalat deneyimi İyi derece İngilizce bilgisi B sınıfı ehliyet ve aktif araç kullanabilmek İyi derecede bilgisayar bilgisine sahip olmaları Ankara da ikamet etmeleri gerekmektedir .


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Miyay Proses Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder