İŞ İLANI DETAYI

Mühendislik firmamızda doğalgaz projenlendirmeleri ve gaz açımı işlemleri için grup çalışmalarına uyumlu, 'Makine Mühendisi' mesleğinde aktif çalışma arkadaşı arıyoruz.İşkur sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeErkek adaylar için askerliğini yapmış,Tercihen B sınıfı ehliyete sahip, Aktif araba kullanabilen Yeni mezun, tecrübeli veya tecrübesiz,Tercihen Zetacad veya Gasline çizim programını bilen,Doğalgaz sektöründe kariyer hedefleyen,Sahada ön keşif ve proje çizimi yapabilecek,Dinamik, çalışkan ve insan ilişkileri yüksek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder