İŞ İLANI DETAYI

İkitelli Organize sanayi bölgesinde bulunan firmamız pompa imalatı yapmaktadırTalaşlı imalattan başlayarak, ürünlerimizi monte etmekteyizMontaj bölümü için tercihen teknik meslek liselerinin makine bölümleri veya benzeri bölümlerinden mezun elemanlar istihdam edilecektirMakine imalat sektörü sayılabilecek imalatımızın montajı için alınacak elemanlar yetiştirilmek üzere tecrübesiz veya tecrübeli olabilirBilgi ve birikimlerine bağlı olarak tercih edileceklerdirAdayların, kumpas, mikrometre, komparatör vb ölçü aletlerine aşina olması ve kullanabilmesi gerekmektedirİstanbul Avrupa yakasında ikamet edenlerin başvurmasını rica ederiz.Öğlen yemekleri bünyemizdedirServis güzergahları dışında kalan çalışanların yol ücretleri verilir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıTalaşlı imalat ve makine montajı olarak ağır iş sanayi sayılabiliriz. Vakum pompaları hassas tip pompalardır. işin bu niteliği bilinerek başvurulmalıdır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.