İŞ İLANI DETAYI

Sayal Vinç Makina San. ve Tic. A.Ş. bünyemizde “Makine Montajcısı” olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere uygun tecrübeli takım arkadaşı arıyoruz.GENEL NİTELİKLERTercihen Endüstri Meslek Liseleri ya da Meslek Yüksek Okulları'nın ilgili bölümlerinden mezun ya da Mesleki Yeterlilik Belgesi olan,Fabrika mekanik bakım konusunda en az 2 yıl deneyimli,Bakım birimlerinde kullanılan el aletleri ve elektrikli cihazlara hâkim,Ekipman ve makinelerde arızaları tespit etme ve çözebilme becerisi gelişmiş,İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uyan, sorumluluk sahibi,Aktif çalışma düzenine yatkın, disiplinli,Takım çalışmasına uygun, sorumluluk alabilen, gelişime açık,Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak,Servis güzergahında ikamet eden.


SERVİS GÜZERGAHI: Sincan-Ulus ve Sincan-BatıkentGörüşmeler yüz yüze olacaktır.ASO1 Sincan OSB 'de bulunan adresimizde bizi ziyaret edebilir veya detaylı bilgi için arayabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -50 (18.04.1999 - 19.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AHİ EVRAN MH OĞUZ CAD NO:41 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : SELDA HANIM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 903122675858 E-posta : ik@sayalvinc.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122675858
ik@sayalvinc.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder