İŞ İLANI DETAYI

Kurulum talimatlarına uygun şekilde makinaların montajını yapmak.Makinelerin düzenli bakımını yapmak.Ekipmanın verimliliğini artırmak için gerekli düzenlemeleri yapmak.İşletme tarafından belirlenen bakım programına uygun olarak hareket etmek.Ekipmanla ilgili sorunları tespit etmek ve çözmek.Teknik belgeleri ve talimatları kullanarak arızaları teşhis etmek.Arızaları gidermek için gerekli parçaları değiştirmek veya tamir etmek.Tamir veya bakım işlemlerinden sonra ekipmanın işlevselliğini test etmek.Gerekirse, ekipmanın performansını değerlendirmek ve iyileştirmeler önermek.Yapılan işlerle ilgili detaylı kayıtlar tutmak ve kalite departmanına iletmekBakım, onarım ve kurulum işlemleri hakkında raporlar hazırlamak.Yapılan işlerle ilgili verileri düzenli olarak güncellemek ve yöneticilere raporlamak.Diğer ekip üyeleriyle işbirliği içinde çalışmak.Müşterilerle iletişim kurarak gereksinimleri anlamak ve çözümler sunmak.Otomatik Araç Yıkama Makinaları kurulum, bakım onarım ve montajında deneyimli adaylar aranmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTeknik Lise veya Teknik Yüksekokul MezunuAlanında en az 3 yıl deneyimli,Askerlikle ilişiği olmayan,İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden ve Beylikdüzü ne ulaşım problemi olmayan adaylar aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Çatalca
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÇATALCA veya Edmeg İstanbul Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.