İŞ İLANI DETAYI

Konya Karatay bölgesinde vinç ve platform imalatı yapmaktayız.İmalatını yaptıgımız firma da makine montaj elemanı aramaktayız.İmalat sektöründe tecrübeli/tecrübesiz askerligini yapmış azimli, dikkatli, kendini geliştirmeye yenilige açık, yetiştirilmek üzere bay elaman arayışımız mevcuttur.Servis yemek ve sosyal haklar mevcuttur.Cumartesi pazar tatil.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKonya Karatay bölgesinde vinç ve platform imalatı yapmaktayız.İmalatını yaptıgımız firma da makine montaj elemanı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -40 (5.04.2006 - 21.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TATLICAK M. KONYA/EREĞLİ CAD. ZENSAN 2 SAN SİTESİ 45 EC KARATAY KONYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARATAY İrtibat Bilgileri : İsim : Süleyman ÇAKIN Ünvan : Yönetici Telefon : 905074343838 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Karatay
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905074343838

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Konya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder