İŞ İLANI DETAYI

GMF Motor A.ŞElektrikli ulaşım araçları ve iş birlikçi robotlar alanında faaliyet gösteren bir mühendislik ve teknoloji şirketidir.Yeşil üretim, sürdürülebilir çevre ve insan odaklılık ilkelerini benimseyen; yerel ve global pazarda öncü vizyon anlayışı ile pozisyonlanan GMF, deneyimli ve alanında yüksek yetkinliğe sahip çekirdek ekibini güçlendirecek yeni çalışma arkadaşları arıyor.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGereksinimlerTercihen Meslek Lisesi mezunuOtomotiv, Havacılık, Beyaz Eşya veya Makine imalat sektörlerinde Montaj veya Üretim bölümlerinde fabrika deneyimi olanÖğrenmeye istekli, disiplinli ve düzenli çalışabilecekErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamışGörevler:Çalıştığı istasyonda montaj operasyonlarını İSG, kalite ve verimlilik hedeflerine göre gerçekleştirilmekEkipman, kalite, malzeme ve ürün akışıyla ilgili sorunları amirlerine iletmekVardiya başlangıcı, sırası ve sonunda gerekli ürün ve ekipman kontrollerini, önleyici ve otonom bakımları yapmakÜrün ve prosesleri iyileştirmek için amirlerine destek vermek, çözüm önerilerinde bulunmakNot: Emekli adayların başvuruları da kabul edilmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖSELER MAH. 22. SK. NO: 39 DILOVASI/ KOCAELI DİLOVASI KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , DİLOVASI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gözde Çil Ünvan : İnsan Kaynakları ve İdari İşler Yöneticisi Telefon : 905412451336 E-posta : gozde.cil@gmfmotor.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905412451336
gozde.cil@gmfmotor.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder