İŞ İLANI DETAYI

Çalışmakta olduğumuz Kümes Ekipmancılığında kümeslerde montaj,tamir,tadilat vbİşlerde çalışacak personel alımı yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÇalışmakta olduğumuz Kümes Ekipmancılığında kümeslerde montaj,tamir,tadilat vb. işlerde çalışacak personel alımı yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (25.04.2004 - 28.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PAŞAALANI MAH. 35 SOKAK. BALTAV BLOK NO:5 KARESİ BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BALIKESİR MERKEZ , KARESİ İrtibat Bilgileri : İsim : MALİK ERGÜN Ünvan : MUHASEBE-FİNANS Telefon : 905326418762 E-posta : info@baltav.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 1(Yıl)] Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 18000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326418762
info@baltav.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Balıkesir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder