İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Küçük masa üstü labaratuvar tipi un ve analiz cihazlarında mekanik montaj imalatında çalışabilecek. 20-30 yaşları arası yoğun iş temposu ve esnek çalışma satlerine uyum sağlayacak, en az 1-2 yıl sanayi-montadaj tecrübe sahibi personel arayışımız bulunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeCihaz montajı yapabilecekSanayi ve imalat tecrübesi olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -32 (15.04.2006 - 19.03.1992 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSTİM, IVOGSAN MATBAACILAR SAN. SİT, 1515. SK. NO: 6 YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , AYAŞ , BALA , BEYPAZARI , ÇAMLIDERE , ÇANKAYA , ÇUBUK , ELMADAĞ , GÜDÜL , HAYMANA , KALECİK , KIZILCAHAMAM , NALLIHAN , POLATLI , ŞEREFLİKOÇHİSAR , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN , AKYURT , ETİMESGUT , EVREN , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : ÜNAL BEY Ünvan : Telefon : 903123952986 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903123952986

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder