İŞ İLANI DETAYI

Üretim sorumlusu tarafından verilen planlar doğrultusunda üretim işlemlerini gerçekleştirebilecek beceriye sahip,Üretim ile ilgili problemleri ilgili yöneticiye bildirecek,İş sağlığı ve güvenliği mevzuatları ile şirket politikalarına uygun şekilde faaliyet gösterebilecek,İş birliği ve takım çalışmasına yatkınlık gösterebilecek,Mesleki gelişime ve öğrenmeye açık olup, öz disipline sahip,Üretimi tamamlanmış ürünlerin kalite standartlarına uygunluğunu kontrol edebilecek,Mesai saatlerine uyum sağlayabilecek şekilde çalışabilecek ekip arkadaşları aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeMakine montajına hakim, montaj da kullanılan hırdavat cıvata çeşitlerini tanıyabilme, spiral taşlama yapabilen ve öğrenmeye açık güler yüzlü iletişim becerisine sahip olması.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adıyaman
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Adıyaman Geneli İş İlanları