İŞ İLANI DETAYI

Gübre üretim fabrikamızda, konveyör bant, rulman, redüktör, elevatör ve benzeri makinelerin bakım ve onarımını gerçekleştirecek deneyimli bir makine bakımcısı aramaktayız.ilgilenen kişilerin eposta adresine cv lerini göndermeleri ya da sistem üzerinden başvurmaları gerekmektedir.


Görev ve Sorumluluklar:Konveyör bant, rulman, redüktör, elevatör ve diğer makinelerin periyodik bakımını yapmak.Ani arızalara müdahale ederek hızlı ve etkili çözümler üretmek.Bakım ve onarım programını takip ederek makinelerin sürekli çalışmasını sağlamak.Bakım ve onarım işlemleri sırasında tespit edilen arızaları raporlamak ve çözüm önerileri sunmak.Bakım işlemleri için gerekli yedek parça ve malzeme ihtiyaçlarını tespit etmek ve temin etmek.Yağlama operatörleri ile işbirliği yaparak makinelerin düzgün yağlanmasını sağlamak.Aranan Nitelikler:Teknik lise mezunu, tercihen makine bölümü mezunu.Endüstriyel makinelerin bakım ve onarımı konusunda en az 2 yıl deneyim.Arıza tespit ve sorun giderme becerisine sahip.Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi ve dikkatli.El becerisi.Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecekSivas ta ikamet eden


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
İlçe : Sivas Merkez
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sivas ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sivas, Edmeg Sivas Merkez veya Edmeg Sivas Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sivas ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder