İŞ İLANI DETAYI

Kavak O.S.G.B de bulunan fabrikamızda çalışmak üzere ; aşağıda belirtilen özellikleri taşıyan bakım işçileri aranmlaktadır.Meslek Yüksek Okullarının ya da meslek liselerinin Elektrik, Mekatronik gibi ilgili bölümlerinden mezun,En az 5 yıl üretim yapan endüstriyel firmalarda bakım bölümünde çalışmış,Tercihen Yapı Kimyasalları sektöründe deneyimli,Pnömatik tecrübesi olan,Otomasyon kullanabilen,PLC sistemlerinde deneyimli,Orta derecede bilgisayar bilgisi olan,Ekip çalışmasına uygun,Vardiyalı sistemde çalışacak,Tercihen SRC belgesine sahip,Boyun, bel fıtığı, toza alerji gibi sağlık sorunu bulunmamalıdır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıWeber Kavak fabrikasında çalışmak üzere ;Başvurular için Melisa.nalbant@saint-gobain.com -Ece.Altinkaya@saint-gobain.com adresine CV gönderilebilir


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAK O.S.B. 4. CADDE NO:1 KAVAK SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KAVAK , CANİK , İLKADIM İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MELİSA NALBANT Ünvan : Telefon : 905368605538 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : Kavak
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905368605538

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg Kavak veya Edmeg Samsun Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder