İŞ İLANI DETAYI

Meslek Yüksek Okulu veya Teknik Lise mezunu,Askerliğini tamamlamış,En az 1 yıl benzer pozisyonda deneyimli,Mekanik- elektrik bakım ve arıza çözme konularında yetkin,İklimlendirme ve klima cihaz bakımlarını yapabilmeli,Düşüncelerini sözlü ifade edebilme gücüne sahip,Çalışanlar ile iyi iletişim kurabilen,Yaptığın işin odağına iç ve dış müşteriyi koymalı,Çalışanlara ve iç-dış müşterilere değer veren, saygı gösteren ve güvene dayalı ilişkiler kurmalı,Zor işlerin üstesinden iş heyecanını koruyarak gelmeli,İnsanlara değer veren ve etik kurallara uygun, insan odaklı yaklaşım içinde olmalı,Konuları etraflıca anlamak amacıyla bilgi toplayarak değerlendirmeli,Ortak hedeflere ulaşmak için içinde bulunduğu takım ile uyumlu çalışmalı,İşlerin daha etkin ve verimli olması amacı ile alternatifler geliştirmeli,Etrafı ile profesyonel ve açık iletişim kurmalı,Sorumluluk ve hedeflerinin bilinci ile hareket etmeli,Değişen durumlara hızla ayak uyum sağlamalı.


Fabrikada bulunan üretim makinelerinin devamlı olarak çalışmasını sağlamak,Fabrikadaki üretim makinelerinin planlı bakımlarını yapmak,Makinelerde arıza çıkması halinde arızayı fabrika bünyesinde çözmeye çalışmak,Makine bakımları için dışarıdan gelen yetkili servise refakat etmek, TPM Uzmanı tarafından kendisine verilen otonom bakım eğitimlerini düzenli olarak üretim operatörlerine aktarmak,Otonom bakımların doğru yapıldığını sahada kontrol etmek,Meydana gelen arızalar sonrasında arıza kök neden analizini yapmak, ISO 27001 bilgi güvenliği yönetim sisteminin düzenli ve kesintisiz sürdürülebilmesi için standart şartlarına, politika ve prosedürlerine uyum sağlamak, bilgi güvenliği yönetim sistemin sürekli gelişimi için yönetim tarafından sağlanan kaynakları uygun şekilde kullanmak, çalışmalara destek vermek ve sistemin bütünlüğünü korumak. Başvurmak isteyen adayların sayfa sonundaki BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firmayı arayarak randevu almaları gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEPEÖREN MAH İSTOSB MAH. 3.CADDE NO:5 TUZLA İSTANBUL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , SANCAKTEPE , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SAMET KOT Ünvan : Telefon : 905465176545 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905465176545

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.