İŞ İLANI DETAYI

Üretim tesislerindeki mekanik arızaların giderilmesi,Periyodik bakımların uygulanması,Üretim tesislerinde düzeltici ve önleyici faaliyetlerde bulunulması.


Tercihen Yüksekokul, Meslek Lisesi Makine, Torna-Tesviye, Metal işleri bölümlerinden mezun,Otomasyonlu makinelerde bakım arıza konusunda 5 yıl deneyimli,Hidrolik - Pnömatik hakkında tecrübe sahibi,Tercihen Torna ve Freze kullanabilen,Tercihen Elektrot kaynağı yapabilen,Vardiyalı çalışabilecek,Teknik resim okuyabilen,Kestirimci, planlı bakım, arızi bakım, revizyon konusunda verimli çalışabilen,Sorumluluk bilinci yüksek, sonuç odaklı çalışan, problem çözme ve analiz etme becerileri gelişmiş,İletişime önem veren, takım çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Silivri veya Edmeg İstanbul Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.