İŞ İLANI DETAYI

ÇİLSAN ÇİKOLATA CİKLET BÜNYESİNDE İŞLETMEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MAKİNE BAKIMCISI PERSONEL ALINACAKTIR.Şirketimizde bakım ustasının görevi; makinelerin çalışmasını sağlamak için montaj-tamir-arıza-bakım-onarım çalışmalarının yürütülmesi, planlı-plansız bakım çalışmalarının yapılması, makine periyodik kontrollerinin oluşturulması, arıza kayıtlarının tutulması, bir problem anında bakım takım liderine ve işletme müdürüne bilgi verilmesi, makine ve çalışma ortamının standartlara göre dizayn edilmesi, yedek parça envanterinin kontrolü ve diğer bakım-onarım işlerinde destek verilmesidirTorna tezgahını kullanmayı bilen tesviye ve kaynak yapabilen personeller.Yoğun iş temposunda çalışabilecek,Ekip çalışmasına yatkınlık ve işi sahiplenmekle uzun yıllar üretim takımımızda yer alabilecek,İş performansı, öğrenme azmi ve kendini geliştirerek vardiya sorumlusu ve takım lideri gibi daha üst pozisyonlara aday olabilecek,çalışma arkadaşları arıyoruz.


Tercihen: Meslek Yüksekokulu -Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik, Makine, Metal bölümleri mezunu olmak,Meslek Lisesi mezunu olmayan adaylar için tecrübe: öncelikle elektrik ve mekanik olmak üzere elektronik, pnömatik ve hidrolik ve-veya PLC konularında tecrübe,En az 5 yıl bakım tecrübesi,Tercihen en az 3 YI konuda ustalık - mesleki yeterlilik belgesi,Torna tesviye işlerini yapabilmek, kaynak yapabilmek yardımcı elemanı yönlendirebilip iş takibi yapabilmek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg Şehitkamil veya Edmeg Gaziantep Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder