İŞ İLANI DETAYI

Metalik parçaların sürtünmeyle aşınmasını önlemek,Yangın veya değişik ölçekli patlamalarla sonuçlanması mümkün kaçakları tespit etmek,İzolasyon uygulamalarıyla makineyi emniyet altına almak,Makineden alışılmadık sesler duyulursa parçaları söküp iç mekanizmayı incelemek,Paslı bölgelere pas giderici uygulamak veya ilgili parçayı yenilemek,Yaz ve kış şartlarına uygun olarak, makinenin gereksinimlerini açıklamak,Arızaya sebep olan durumların tekrarlanmaması için öneriler vermek,Bakım ve onarım için gereken malzemeleri temin edecek Makine Bakım ve Onarımcısı aramaktayız.İlgilenen adayların İŞKUR’dan başvuru yaptıktan sonra şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.


Makine konusundaki yenilikleri takip etmek.Farklı modellerdeki ürünleri tanımak, özellikle bu modellerde ileri düzey bilgi sahibi olmak.Deneyime paralel olarak gelişmiş el becerisine sahip olmak.Pratik düşünebilmek.Bilgi alanına dahil olan makinelerin iç aksamına ve kullanım özelliklerine hakim olmak.Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlamak.İşe yeni başlayan makine bakım elemanlarına eğitim verebilmek için öğretim becerilerine sahip Makine Bakım ve Onarımcısı aramaktayız.İlgilenen adayların İŞKUR’dan başvuru yaptıktan sonra şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Gümüşova
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Gümüşova veya Edmeg Düzce Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder