İŞ İLANI DETAYI

Endüstri Meslek Lisesi ve-veya Meslek Yüksek Okullarının Makine, Makine Ressamlığı, Mekatronik,Torna, Motor, Metal, Elektrik, Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik ve Haberleşme bölümlerinden mezun, Teknik resim ve proje okuyabilen, Elektrik malzemeleri Sensör, Switch, Isı kontrol cihazları vbHakkında bilgi sahibi, Kumanda, PLC ve otomasyon pano bilgisi olan, Disiplinli ve ekip çalışmasına yatkın, proaktif yaklaşabilen, Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış Tercihen Bursa-Nilüfer de ikamet edenPeriyodik bakımları gerçekleştirmek ve üretim makinelerinin verimli çalışmasına katkıda bulunmak, Önleyici faaliyetlerde bulunarak yedek parça ihtiyacını tespit etmek, Makine montaj altyapısı, yardımcı tesisler, bakım onarım ve iyileştirme faaliyetlerini gerçekleştirmek, Çalıştırma ve bakım talimatlarına göre üretim ekipmanlarının işletimini ve rutin bakımlarını yapmak, Ekipmanlarda ve makinalarda meydana gelen arızaları hızlıca tespit etmek ve arızayı gidermek, Yedek parça ve sarf malzeme kullanım durumlarını takip etmek ve ihtiyaçları, ilgili departman yöneticisine bildirmekYazılı dökümantasyonun önemini ve alışkanlığını kavramış, Mesleğinde 5-10 sene kıdem sahibi çalışma arkadaşları aramaktayız.3 vardiya sistemi ile çalışılmaktadır,AYLIK TİCKET DESTEĞİ, PRİM VBDİĞER YAN HAKLAR YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR.


İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- (8.11.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORG. SAN. BÖLGESİ 75.YIL BULVARI DEMİRCİLER SİT. C BLOK NO: 1-2-8 NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gizem Çelikli Ünvan : İK Sorumlusu Telefon : 902242425152 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902242425152

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder