İŞ İLANI DETAYI

Vardiyalı çalışabilecek 3 vardiya,Üretim süreçlerine hâkim, ilgili süreçlerde aktif olarak rol alacak, üretim talimatları, tesis, makine ve ekipmanların çalışma prensipleri vb.Eksantrik preslerde makine operatörü olarak çalışmış olması tercih sebebidir.Ölçü aletleri kullanabilenDikkatli, titiz, özenli ve sorumluluk sahibiErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,16.04.2024 Salı günü saat 10.00' da Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde toplu iş görüşmesi yapılacaktır.


Üretim döngüsünün devamı için, makine ayarlarını yapmak,Ürünlerin, standartlara uygun bir şekilde üretilmesi için makine kontrollerini yapmak,Makinelere yeterli hammadde beslemesini sağlamak,Periyodik olarak kalite kontrollerini yapmak,Makine ile ilgili hata veya eksikleri tespit etmek, oluşabilecek sorumlulukları gidermek,Makinelerdeki teknik problemleri vardiya amirine bildirmek,Kullandığı makine ve ekipmanların bakımlarını yapmak,İş güvenliği kurallarına uygun bir şekilde çalışmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Balıkesir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder