İŞ İLANI DETAYI

Fabrika içerisindeki tüm makinaların uygun şekilde çalışmasının sağlanması, Arıza iş istek formu ile gelen arızaların giderilmesi ve kayda geçirilmesi sağlamak, Kritik yedek parçalar listesinden kullanılan yedek parçaların üst amirine bildirilmesi, Bakım planının belirtilen bakımların yaptırılması ve kaydedilmesi, Makine-Hat Periyodik kontrollerin yaptırılması, Makine parça taleplerinin açılması için talepte bulunma, Yukarıdaki görev ve sorumluluklar haricinde üst amirin verdiği özel görevlerinyerine getirilmesi


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTeknik lise veya üniversitelerin Teknik bölümlerinden mezun olmalıdır. Hidrolik, motor, metal işleri ve elektrik konusunda temel bilgi sahibi olmalıdır. Konusunda minimum 3 yıl tecrübeli olmak, Analitik Düşünceye sahip olmalı, Ekip Çalışması yapabilmeli, Çözüm odaklı çalışma yeteneğine sahip olmalı. Aydında ikamet eden veya ikamet edebilecek olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- (25.09.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZA SAN.BÖL. UMURLU / AYDIN MERKEZ AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYDIN MERKEZ , KUYUCAK , NAZİLLİ , SULTANHİSAR , YENİPAZAR/AYDIN , KÖŞK , EFELER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : HAKAN UYGUN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİSİ Telefon : 902562591009 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902562591009

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder