İŞ İLANI DETAYI

Biyokütle enerji santralinde çalışacak, mekanik bakım ustabaşı arıyoruzBu pozisyon, tesisin mekanik bakım ve onarım faaliyetlerini koordine edecek ve sürdürecek, ekipmanların sorunsuz çalışmasını sağlayacaktırÇalışma alanları arasında buhar türbini, soğutma sistemleri, kazan sistemleri, iş makineleri, kırıcı makineler ve dizel motorlar bulunmaktadır.Başvuracak adaylar özgeçmişlerini umit.akay@satemenerji.com.tr adresine mail atabilirSantral ziyaretine gelip iş başvuru formu da doldurabilirsinizİlan detayları yapılacak olan yüzyüze görüşmelerde paylaşılacaktırGörev ve SorumluluklarSantral içindeki mekanik ekipmanların buhar türbini, soğutma sistemleri, kazan sistemleri, iş makineleri, kırıcı makineler ve dizel motorlar düzenli bakım ve onarımlarını planlamak ve yürütmek.Dizel motorlarda arıza tespiti yapmak ve çözüm üretmek.Bakım ekibinde bulunan personellerle birlikte süreci yönetmek.Ekipmanların performansını izlemek ve gerekli önleyici bakım önlemlerini almak.Arıza durumlarında hızlı ve etkili müdahalelerde bulunmak.Bakım ve onarım çalışmaları sırasında güvenlik kurallarına ve yönetmeliklere uymak.Gerekli yedek parçaların ve malzemelerin stoklarını takibi yapmak ve yönetmek.Bakım ve onarım faaliyetlerine dair raporlar hazırlamak ve yönetime sunmak.


İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAranan NiteliklerMekanik bakım ve onarım alanında en az 3 yıl deneyim.Tercihen enerji santrallerinde veya benzer endüstriyel tesislerde çalışma deneyimi.Ekip yönetimi konusunda tecrübeli.Problem çözme yeteneği ve analitik düşünme becerisi.Güçlü iletişim ve organizasyon becerileri.Gerektiğinde Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilme.Biyokütle enerji santrallerinde veya yenilenebilir enerji sektöründe çalışma deneyimi.İleri düzeyde mekanik bakım sistemleri ve yöntemleri bilgisi.Tam zamanlı çalışma ve vardiyalı sistemde çalışma.Gerekli durumlarda fazla mesai yapabilme.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (27.09.2002 - 29.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEMİRCİKÖY OSB MAH. 6. CAD NO:10 MERKEZ/SİNOP SİNOP MERKEZ SİNOP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNOP MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SEDA ŞENGÜL Ünvan : İDARİ İŞLER SORUMLUSU Telefon : 903682400321 E-posta : seda.sengul@satemenerji.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sinop
İlçe : Sinop Merkez
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903682400321
seda.sengul@satemenerji.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sinop ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sinop, Edmeg Sinop Merkez veya Edmeg Sinop Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sinop ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder