İŞ İLANI DETAYI

Özel Soförlük konusunda deneyim sahibi,Lüks Araç kullaniminda deneyimli,Kisisel bakimina ve dis görünüsüne özen gösteren,Esnek ve yogun çalisma saatlerine uyum saglayabilecek,Dinamik, dakik, titiz ve sorumluluk sahibi,Trafikte deneyimli- yol güzergah bilgisi iyi olan,Fethiye de ikamet eden,Askerlik hizmetini tamamlamis,Referans verebilecek,Tercihen en az 5 yillik soförlük tecrübesi olan,25-45 yas arasinda,Üst düzey yöneticilerine şoförlük yapacak personel aramaktayız.Basvurularin ik@honourdevelopments.com mail adresi üzerinden yada 0 535 666 33 97 numarali hattimizdan whatsapp üzerinden detayli CV paylasimi ile yapilmasi rica olunurBasvurunuzun olumlu görülmesi halinde yüz yüze görüsme için davet edileceksiniz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeİşinde Özenli.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Fethiye
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg Fethiye veya Edmeg Muğla Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder