İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Avcılar ve Esenyurt ta bulunan fabrikalarımızda çalışmak üzere şirket araçlarını kullanacak Şirket Şoförü aranmaktadır.İş tanımı;Kurum ve kuruluşlardaki tüm başvuru, evrak, operasyon işlemlerini yapmak,Bölümlerden talep edilen numune, malzeme vb alım ve teslimatlarını yapmak,Tahsis edilen aracın trafik kurallarına uygun olarak kullanımına özen göstermek,Kişisel hijyen ve temizlik kurallarına uyarak belirtilen standartlar çerçevesinde hizmet vermek,Kullandığı şirket aracının genel kontrollerinin yapılması, bakımlı ve temiz olmasını sağlamak,Psikoteknik, SRC 2 ve SRC 4 belgelerine sahip, C-E sınıfı ehliyeti olan,Bay 28- 45 yaş arası,Askerlik hizmetini tamamlamış,Mesaili çalışabilecek,Şirket Şoförü alınacaktır.


Çalışma şartları;Net maaş+ mesaiHer ay 1.250 TL işe devam primi 3 ay istikrarlı devam durumunda ayrıca ilave 1500 TL prim3 ayda 1 1875 TL erzak yardımıEvlilik yardımı + Bayram yardımı + Doğum yardımıKoska ürünlerinden aylık hediyeKoska ürünlerinde çalışan indirimiRamazan da Alışveriş KartıSGK + Tamamlayıcı Sağlık SigortasıSabah kahvaltısı + Öğle yemeğiÇalışma saatleri;07:30-17:30 + Mesai mevcuttur.Hafta sonu tatil Gerektiğinde Cumartesi - Pazar mesaili çalışma


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (20.09.2004 - 23.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CİHANGİR MAH. ŞEHİT JANDARMA KOMANDO ONBAŞI AYHAN ARSLAN SK. NO:2 AMBARLI AVCILAR/İST. AVCILAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVCILAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Funda Sohtaoğlu Ünvan : İK Şefi Telefon : 905304008057 E-posta : ik@koska.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905304008057
ik@koska.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Avcılar veya Edmeg İstanbul Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.