İŞ İLANI DETAYI

Görev Tanımı:Hizmet araçlarını trafik kuralları çerçevesinde kullanmak.Görevli olduğu taşıtın iç ve dış temizliğini yapıp, her an hizmete hazır bulundurmak.Araca ait basit bakım hizmetlerini yağ kontrolü, su veya lastik basınç değeri gibi bizzat yapmak.Bağlı olduğu birimin verdiği görevleri yerine getirmek.Şehir içi ve gerektiğinde şehir dışı ulaşımları sağlamakMisafirleri karşılamakGerektiğinde ofis içi işlere destek olmak


Aranılan Nitelikler:Seyahat engeli olmayan, esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,Araçlar ile ilgili bilgilere sahip, bakım ve muayenelerini takip edebilecek,Sürüş deneyimi güven veren,B ehliyeti olan,En az lise mezunu,En az 2 yıl deneyimli.Özbek veya Kırgız uyruklu.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kartal veya Edmeg İstanbul Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.