İŞ İLANI DETAYI

Ankara da vakıf ve iştiraklerine ait ofiste çalışacakİdari işler çerçevesinde şehir içi, havalimanı veya ihityaç halinde şehir dışı ulaşımda sürücü-şoför olarak görev yapacakVakfın yurt içi yurt dışı misafirlerinin ve yöneticilerin ulaşımını sağlayacakVakıf tarafından ilan edilen araç kullanım talimatnamesine göre araçları kullanacakAraçların bakım, onarım ve temizliğinden sorumlu olacakİdarece verilen diğer görevleri ifa edecekBaşvuru için info@tonv.org.tr adresine iletişim bilgilerinizi ve ikamet ettiğiniz semti içeren özgeçmişinizi gönderiniz veya kendinizi tanıtan kısa bir e-posta yazınız.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıAnkara ili Aydınlıkevler, Subayevleri, Hasköy, İskitler, Varlık semtlerinde ikamet edenEn az lise mezunu olanB sınıfı sürücü belgesine sahip olanTercihen özel güvenlik sertifikasına sahip olanDaha evvel sürücü belgesinde kısıtlama olmayanKurumsal bir yapıda sürücü olarak en az 2 yıl deneyim sahibi olan ve tercihen makam şoförlüğü yapmış olanKıyafet disiplini olanİş yeri ve trafik kurallarına uymayı prensip edinenŞehir dışı seyahat engeli olmayan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 52.SOKAK NO.5/9 BAHÇELİEVLER MAH. ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gamze Yıldırım Ünvan : Yönetim Kurulu Üyesi Telefon : 903123615555 E-posta : info@tonv.org.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903123615555
info@tonv.org.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder