İŞ İLANI DETAYI

ZUBA Gaziantep mağazamızda görev alacak, mağaza operasyonlarının tüm yönlerini etkin bir şekilde yönetecek, satış hedeflerini gerçekleştirecek ve müşteri memnuniyetini artıracak deneyimli bir Mağaza ve Perakende Yöneticisi arıyoruzBu rol, mağaza içindeki tüm operasyonel süreçleri denetleme, finansal işlemleri yönetme, stok seviyelerini izleme, ürün siparişlerini düzenleme ve mağaza personelini koordine etme gibi geniş bir sorumluluk yelpazesini kapsarGörevler ve Sorumluluklar: Mağaza operasyonlarının günlük yönetimini sağlamakSatış hedeflerini belirlemek ve gerçekleştirmek için stratejiler geliştirmekMüşteri ilişkilerini yönetmek, yüksek müşteri memnuniyeti sağlamakKasada satış yönetimi, finansal işlemleri denetlemek ve raporlamakMağaza personelinin performansını izlemek, eğitmek ve motive etmekStokları düzenli olarak kontrol etmek ve eksik ürünler için sipariş süreçlerini yürütmekMağaza içi operasyonları iyileştirmek ve verimliliği artırmakMağaza içindeki sorunları tespit etmek, çözüm önerileri geliştirmek ve raporlamak.


Müşteri ilişkileri ve satış konusunda deneyim sahibi olmak. Ön muhasebe bilgisine sahip olmak ve finansal işlemleri yönetme yeteneği. Personel yönetimi ve liderlik deneyimi. Stok yönetimi ve sipariş süreçlerinde deneyim sahibi olmak. Güçlü problem çözme ve raporlama yetenekleri. Sürücü Ehliyeti Çalışma Koşulları Tam zamanlı Esnek çalışma saatlerine uygun Gaziantep merkezli, ancak saha çalışmaları gerektirebilir Dinamik ve destekleyici bir çalışma ortamı Maaş: Deneyime göre belirlenecektir


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şahinbey
Pozisyon : Mağaza
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Gaziantep Zuba Gaziantep İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Mağaza iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep , Edmeg Şahinbey veya Edmeg Gaziantep Mağaza gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder